Blog

Baeley

Mijn lieve Bealey… Als je me vraagt om haar te omschrijven zal je altijd wel dezelfde woorden horen. Trots, trouw, beschermend en haar onvoorwaardelijke liefde voor mij. Dit is echter niet hoe anderen haar zien. Velen zouden haar omschrijven als agressief, intimiderend en koppig.

Read More »

Madow

Hoi! Ik ben Madow, een bruine Border Collie reu van 1 jaar oud. Ik ben een altijd vrolijk ventje en zou nog geen vlieg kwaad doen!

Ik hoor jullie al denken: “Maar euh, waarom heb jij dan een FluOH-bandana nodig?” Wel, laat het me even uitleggen.

Read More »

Aycko

Deze knappe jongen is Aycko, onze pitbull reu van 4 jaar oud. Toen we hem net hadden was het direct duidelijk hoe aanhankelijk hij was; een echt mama’s hondje als het ware. Mijn man en ik werden overspoeld door liefde en knuffels door dit voorbeeld van een puppy.

Read More »

FLOC – Finding Local Caretakers

Gisteren rolden de tranen over m’n gezicht.

Het was een intense week geweest. Ik had alles gegeven dat ik had. En ik was op. Volledig op.

Ik praatte met zoveel mensen over FLOC, het online platform dat baasjes instaat stelt om heel goedkoop een huisdierenoppas te vinden.

Read More »

Nala

Hoi iedereen! Ik ben Nala, een zwarte Engelse cocker spaniël van bijna 4 jaar. Ik zie er lief uit hé, en dat ben ik ook. Bij mijn eigen gezinnetje voel ik mij opperbest! Mensen en honden die niet tot m’n gezinnetje behoren, vind ik echter soms heel angstaanjagend.

Read More »

Nacho

Hallo! Ik ben Ashton en samen met mijn partner Sam zijn we trotse baasjes van Nacho.

Read More »